Gyerektanfolyamok

kid_diverGYERMEK BÚVÁR

KID DIVER

gyermektanfolyam-uszodabanEzen a tanfolyamon 8 éves kortól szülői hozzájárulással megszerezheti a gyermek azt a vízbiztonságot, aminek később majd búvárként nagy hasznát veheti. Játékos formában megismeri az uszodában a merülés technikáját. A gyerekek nagyon fogékonyak és könnyedén sajátítják el a tudnivalókat.  Ez a minősítés kizárólag búvároktatóval vagy merülésvezetővel végrehajtott uszodai merülésekre jogosít, maximum 3 m mélységig. Külön gyermekfelszerelést biztosítunk a kis tanulóknak!

advanced_kidHALADÓ GYERMEK BÚVÁR

ADVANCED KID DIVER

gyermekbuvarokAzok a 10-12 év közötti gyermek búvárok, akik már természetes vizekben is szeretnének búvárkodni, jelentkezhetnek erre a tanfolyamra. (A szülői hozzájárulás itt is szükséges.) Itt már felfedezzük a természetes vizeket is. Ez a minősítés már nyílt vízi merülésekre is jogosít, Oktató vagy Merülésvezető kíséretében, maximum 5 m mélységig.

 

juniorGYERMEK NYÍLT VÍZI BÚVÁR

JUNIOR OPEN WATER DIVER (JOWD)

gyermekbuvarok-egyiptombanEzen a tanfolyamon 12 éves kortól szülői hozzájárulással megismerheti a fiatal a víz alatti világ felfedezésének alapjait és elsajátíthatja a légzőkészülékes búvárkodás elméletét és gyakorlatát. A képzés anyaga megegyezik a felnőtt Nyílt vízi búvár oktatással, viszont a JUNIOR OWD minősítést megszerzett gyermek csak Búvároktató (Instructor) vagy Merülésvezető (Divemaster) felügyeletével merülhet. Maximális merülési mélység: 15 m. Ezek a szabályok garantálják a lehető legnagyobb biztonságot a fiatal felfedező számára. 14 éves kor felett egyszerű átregisztrálással felnőtt OWD. minősítést kaphat.

Ha érdekelnek a tenger titkai, kattints a „PLAY” gombra és játssz egyet!

Ide írj!
Segíthetünk?
Helló
Segíthetünk?